Detsember, 2024
Aeg
(Esmaspäev) 13:00 - 15:00
Koolituse toimumiskoht:
Veebikeskkond ZOOM
Koolitaja:
Kristel ViireOn lõpetanud Sankt-Peterburgi Meditsiini Instituudi profülaktilise meditsiini eriala. Omab arst-hügienisti, epidemioloogi kvalifikatsiooni. Omab aastaid kogemust tööohutuse vastutamise eest ning riskianalüüsi koostamisel. On läbinud mitmeid erialalisi täienduskoolitusi. Täiskasvanuid on koolitanud aastast 1996.a.
Koolituse info
Toiduhügieeni koolitus on toidukäitlejatele ette nähtud Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja
Koolituse info
Toiduhügieeni koolitus on toidukäitlejatele ette nähtud Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusega nr. 852/2004 (29.04.2004) toiduainete hügieeni kohta. Vastavalt toiduseadusele on käitleja kohustatud koolitama kõiki toidu käitlemisega kokku puutuvaid töötaid ning hindama töötajate toiduhügieenialaseid teadmisi.
PS! ANTUD KOOLITUS TOIMUB E-ÕPPE KESKKONNAS.
Veebikoolitusel on mugav osaleda arvuti vahendusel (võimalik on ka nutitelefoniga, tahvelarvutiga). Veendu, et oleks hea internetiühendus. Sülearvutitel on kaamera ja mikrofon sisse ehitatud. Lauaarvutiga osaledes on hea – lisada lauaarvutile veebikaamera ning kõrvaklapid, kasutada saab ka nutitelefoni kõrvaklappe (kui see võimalus on olemas).
Täpsemad juhised saadetakse osalejatele e-posti teel päev enne koolitust.
Õppe eesmärk: Anda toiduhügieenialased teadmised toidujagajatele, abiõpetajatele ning teistele huvilistele
Koolituse lõpuks õppija:
- Teab ja mõistab toidukäitleja kohustusi
- Omab üldist ülevaadet toidu infektsiooni, toidumürgistuse ja helmintooside tekkemehhanismidest
- Teab isikliku hügieeni põhitõdesid
Koolituse sihtgrupp: toidujagajad, abiõpetajad ja teised huvilised, kes puutuvad vähemalgi määral kokku toidukäitlemisega
Õppe alustamise tingimus(ed): Veebikoolitusel osalemiseks on vajalik arvuti, kaamera, mikrofoni ning interneti olemasolu.
Õppe kogumaht: 2 astronoomilist tundi
Koolitusel läbitavad teemad:
- toiduhügieeni põhimõtted
- toidukäitleja kohustused ja vastutus toiduhügieeni nõuete täitmise eest, enesekontrolli põhimõtted
- toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- toiduainete kaudu levivad haigused, üldine ülevaade
- isiklik hügieen
Koolituse maht: 2 astronoomilist tundi.
Palun tutvuge ÕPPEKAVAGA
Koolituse maksumus: 18€+km
Soodushind:
- 3-7 osalejat 15.-+km osaleja kohta
- alates 8 osalejast 12.-+km osaleja kohta